Första veckan avklarad

Nu har jag gått en hel vecka i skolan och är redan trött på det :(
Nej men det har väl varit ganska kul att träffa alla kompisar och se de nya sjuorna. Inte så mycket har ändrats förutom att vi har hemkunskap den här terminen och det hade vi första gången i torsdags. Vi bakade skons eller hur det nu stavas, men ni vet brödbullar typ ;). I onsdags hade vi sysslade som jag älskar och där ska vi sticka med 5 stickor och jag har inte ens stickat med 2 förut så det ska bli sjukt roligt att lära sig :)
Så mycket mer speciellt har inte hänt i skolan.
Igår efter skolan cyklade jag in till stan med några kompisar men jag köpte inget och på kvällen såg jag någon komedi med mina föräldrar men den var inte ens rolig..
Idag ska vi på kräftskiva med massa familjer, vi kommer typ grill ha 5kamp och förmodligen äta kräftor;) när mamma kommer hem ska vi snabbt in till stan för jag ska köpa en sak (lägger upp det sen) och sen hem igen bara :)
Hoppas allt är bra tja!


Slutet av sommaren

 
 
Hejsan, i slutet på sommarlovet har jag gjort lite allt möjligt. Jag har jobbat såklart, varit med Moa och Hilda, vartit på personalfest, vart på krogsgow med felicia,varit med Elin, varit på krogshow med söderholms och massa mer.
 
När jag var med Hilda och Moa var vi först nere på medeltids-marknaden och på kvällen såg vi hockey och var med några kompisar efter det. Vi sov vid Moa och hade det super mysigt.
 
På personalfesten såg vi kneippbyns krogshow och åt middag. Efter det sov Elvira hos mig :)
 
Och igår kväll sov jag vid Elin och idag var vi på stan. Jag köpte nya svarta dr.denim plenty byxor för mina var slitna och hål i. 
 
Orkar inte skriva så mycket om allt för det har hänt så mkt sen sist jag skrev :)
 
imorgon börjar skolan för mig och jag är rätt taggad faktiskt. Jag har packat väskan, duschat  och valt kläder nu och ska snart sova så jag pallar med skolan. Fast det gör jag nog eftersom jag jobbat och gått upp tidigt varje dag typ ;)
 

 
Jag Moa & hilda
Byxorna
Frulle
Moa
Matilda och Elvira på personalfesten
Moa och hilda
Jag Elvira och Matilda :)
 
 
Blev ett oklarinlägg men men.Hejdå
 

Strandeeeen

Just nu sitter jag och Elin på stranden och ser soluppgången ;) häjagar vi suttit sen typ klockan 3 och chillat. 
 

Ljugarn

Hej
Igår kväll gick vi ner till stranden och badade som vi tänkte, efter det drack vi varm choklad och åt macka. På natten satt jag och Elin och myste i stugan. 
 
Idag har vi fikat med Elins mormor och morfar för Elin hade namnsdag, då åt vi muffins som Elins småsystrar bakade :)
Till kvällsmat så åt vi kött och potatis som Elin valde och efter maten cyklade vi till raukarna och bada och klättrade lite. Nu sitter vi i stugan och äter mackor och dricker te.
Inatt så ska vi ner till stranden och chilla.