Dagen

Kom just hem från jobbet, och har ätit lite yoghurt nu :)
Idag lär jag inte göra så mycket men familjen ska ut och äta för det är mammas och pappas bröllopsdag ;)
finns inget direkt att säga mer om idag, det var så lugnt på kneippbyn så resturangen hade typ inga gäster idag :/ men det var massa rolig personal så dagen var skit kul ! :D
jaja, hejdå

Film kväll

kvällen blev lite seg eftersom jag inte kan åka in till stan när jag ska jobba tidigt nästa dag, men jag och mamma såg 2 filmer och åt kycklig :) filmerna hette "sinister" det var en rysare och ganska bra men vi såg den när det ännu var rätt ljust ute så det förstörde stämmningen lite. den andra filmen heter "what to expect" det är en väldigt rolig komedi.

 
 

Här får ni 1 bild från när jag och Fanny var på glassbaren härom dan :)

 ska sova nu för jag börjar 07.30 i morgon :/ 
godnatt!

Skor

 
 
Idag har jag och Elin bara legat ute och softat!
vi har faktiskt inte gjort något ;)
 
här kommunen bUlf på ett par easytone skor jag fick av min faster igår, så här ser dom ut :)
 

today

Hej!
Idag började jag jobbet klockan 11 och slutade 4 så det var nice. Det var faktiskt jävligt lugnt och roligt. Vi hade spraygräddekrig och vattenkrig så kul hade vi  ;D 
När jag kom hem såg jag ett avsnitt 90210 och sen kom min faster och hennes kille för att äta mat å dom är ännu kvar. Efter maten cyklade jag till Elin och sen cyklade vi till vibblehallen och köppte godis :)
Ikväll ska vi nog bara chilla ;)
:*

VILL HA

Klänning : bikbok
örhängen: Finns liknande på cubus
Shorts: cubus
Tröja: Bikbok
Ring: BIkbok
Skor: ?
Väska: ?
 
 

Kass ursäkt

Hej, jag har jobbat så mycket denna vecka att jag varken orkat eller hunnit skriva några inlägg. Idag var jag ledig men hade annat för mig :) först idag så var jag inne på stan och köppte stumpor och trosor för jag hade brist på det XD Sen så skulle jag ha varit på möte men det blev flyttat till måndag. så istället så åkete vi direkt till mina kusiners sommar hus. där har vi varit ändä tills nu. när vi var där så åt vi massa mat och hade något liknande 5 kamp typ ;)
Imorgon ska jag jobba igen men ska försöka skriva ändå.
 
För er som undrar vad jag gör på jobbet så får jag typ duka,plocka disk, ställa fram mat och sånt. Det är faktiskt kul att jobba och jag har fått mer timmar i veckan än jag skulle haft så jag kommer tjänna mycket cash i sommar :D
 
See u later aligater 

Tråkigt liv

Dagen blev som jag trodde. Jag låg i hammocken och såg film i princip hela dagen. Jag var ute och gick också men nu är jag till baka i hammocken och ser film ;)
Nina och Håkan våra grannar är här och dricker lite ;)))
Alla kan ta och ringa mig hela natten för jag kommer ha as tråkigt :)
Puss


http://www.youtube.com/watch?v=2zNSgSzhBfM
http://www.youtube.com/watch?v=w4bKzaGLK7c
 

:)

Hej!
Igår efter jag bloggat så cyklade vi till fridhem som är ett ställe vid stranden där man kan fira midsommar typ, det finns ett fik där också.
När vi var där träffade vi mina kusiner och deras familj som bor i stockholm men brukar vara här på sommrarna, vi träffade Matildas familj också och min familj känner hennes så vi var med dem lite eller vad man nu säger ;)
vi cyklade hem vid klockan halv 5 typ och därefter någon gång så åt vi maat och efterrätt och massa gott som man brukar göra på midsommar :)
Idag har jag inte gjort så mycket men jag var nere vid kneippbyn och fixade mitt schema och min mejl för det var massa krångel men nu funkar iallafall allt så jag har fått mitt schema nu och jag börjar på tisdag klockan 11 :D Ska bli jätte roligt att jobba faktiskt :)
har nog inte så mycket mer att berätta :)
Hejdååååååååååååååååååååååå

Midsommar & dansläger

Hej och sorry för att jag inte bloggat på typ en vecka men jag har varit på danslägret nu och där får man bara ha mobilen 1 timme per dag typ och då orkade jag inte blogga på den lilla tiden ;)
Jag har i alla fall haft det skit bra!
Det finns så himla mycket att berätta men det kan jag göra i ett annat inlägg kanske ;)
Idag är det ju midsommar så vi ska nog cykla till fridhem och fika som vanligt. Ikväll vet jag inte riktigt om jag orkar göra något men det får vi se då, tja då :)


.

Tänkte bara skriva snabbt att jag förmodligen inte bloggar idag för jag ska packa allt och köpa grejer till danslägret idag eftersom det är i morgon :D
Kanske lägger upp vad jag packat sen.
Hejdå


Lol tråkigt liv

Hej hej, idag så har jag börjat packa till danslägret och sett film. Mer har jag inte gjort ;)
Snart kommer Jonathan hem så jag har börjat laga mat (värma pizzor) ;)
Aja hejdå


Skolavslutnings dagen

Förlåt men har inte orkat blogga.
Tänker inte skriva allt som har hänt för det blir för jobbigt men tänkte skriva om igår :)

Igår hade vi vår skolavslutning och det började med att alla gick in och satte sig i kyrkan. När alla sjuor hade kommit in så började vi med att sjung "nu grönskar det.." Efter det sjöng några solo och Gunnar våran rektor höll ett tal. Sen sjöng alla "den blomster tid nu kommer.." Och efter det gick alla till sina klassrum.
I klassrummet bjöd mina mentorer Erik och Marie på kex choklad och cola mesans vi fick våra betyg. Mina betyg var ganska så bra enligt mig så nöjd är jag väl :)
Sen slutade vi och då åkte jag och pappa till Elgiganten och kollade på systemkameror men jag köpte ingen just då så vi åkte hem till min store bror ett tag.

På kvällen så var det fest på gutekällaren och det var jätte kul. Adrian Lux bland annat var där och uppträde :D sen vid typ halv 1 tror jag att jag åkte hem :)
As bra start på sommarlovet!


Lång dag

Hej, skrev precis om hela dagen och sen försvann allt så nu är jag lite sur och kanske gör inlägget lite kort men men.
idag började vi klockan halv 10 och hela dagen så hade vi SO-vandring i skolan. Vi fick frågor på ett papper i starten och sen skulle man hitta svar på dem i hela innerstan, det var ganska svårt eftersom 7-9 hade samma frågor men det gick ganska bra för oss ändå, vi fick 18/22 poäng :)
jag tyckte faktiskt det var en rolig dag :)
Efter skolan så åkte jag och mamma till hennes jobbarkompis och hämtade hö som vi ska ha till danslägret. Mamma och Sussie som hon heter drack kaffe och under tiden gick jag till hästarna.
När vi kom hem så rensade jag alla bilder från mobilen och kameran och laddade över dem till datorn, så jag skulle kunna fota på niornas bal som började klockan 6. Vi åkte vid kvart i 6 till skolan där deras bal var. Där fotade jag jonathan's klass och lärare :)
nu är jag iaf hemma och äter ;)
 
 
 

Stan

Jag och Elin drog som sagt in till stan. Elin kollade på skolavslutningsklänning men hittade ingen för alla var för stora. Jag köpte ett par skor som jag kan ha på jobbet i sommar :) jag kollade efter shorts och jeans också men tvekade så mycket så jag väntar nog med det. Jag har typ bara byxor från carlings och dom är jätte bra så jag vill ha där ifrån, men jag vet inte vilken färg antingen mörkgröna, blå, svarta eller vita. Jag har ett par svarta men dem har blivit grå och så har jag blå och vita men dem är en storlek för stor så jag skulle vilja ha nya av dem, och gröna är så fint men passar inte till så mycket :/ aja får se .
Efter stan så cyklade vi förbi ÖB och köpte bonaqua och sen cyklade vi hem.
När jag kom hem åt jag mat och sen somnade jag ett par timmar och vaknade nu, så jag ska nog borsta tänderna och lägga mig igen ;)
Puss :*

Lägger upp bild på skorna i morgon om jag kommer ihåg


Dagen

Hej, glömde att skriva i morse :/

Idag så var vi på fenomenalen med klassen :) såklart så glömde jag bort det och åkte till skolan. Efter ett tag ringde min lärare och undrade vart jag var, så jag låtsades att jag missat bussen och cyklade dit istället ;) på fenomenalen så så fanns det massa roliga saker att prova på, typ bygga grejer och sånt :) efter det hade vi en lite rast och då åt nästan hela klassen på glassbaren men jag struntade i det för klockan var typ 9 och jag hade ännu tandborstsmaken i munnen ;)
När alla var klara så gick vi till något som hette "silon" tror jag. Där var det en stor klättervägg som vi fick klättra på :) det var kul men jobbigt.
Vi blev klara och fick sluta klockan halv 12 och då gick jag och Elin tillbaka till skolan och städade skåpen. När vi blev klara fick vi hem till Elin och åt lunch och nu tänkte vi dra in till stan. Skriver om det sen :*


Kategorier

Har just nu bara 2 kategorier "allmän" som nog kommer vara på alla inlägg och "alla inlägg med bilder" för att ni lättare ska hitta om det är någon gammal bild bi letar efter.
 
funderar på att ha en "alla inlägg utan bilder" men vet inte riktigt ännu ;)
kommentera gärna hur ni tycker att jag ska göra med kategorierna :)

Min dag

Min dag blev inte riktig som planerad..
Jag orkade inte gå till bussen så jag la mig på en madrass och solade från klockan 12.30-17.00 och lyssnade på musik och så en film istället. Fick inget gjort idag men härligt var det ;)
Jag ska snart äta lite mat mamma ställt i kylen till mig som jag ska värma på bara, det blir bacon kyckling :D 
Ser nu att det börjar regna och jag som tänkte äta ute i solnedgången :/
Aja har inte mycket mer att säga eftersom jag inte gjort något ;)
hejdå :)
 
 

Idag och sommaren

 
 
Hejsan, har preciärtor ägg och bacon till frukost, jätte gott. Nu ligger jag i kökssoffan och funderar på vad jag ska göra idag. 
Jag hade tänkt att gå till kneippbyn för min kusin är där, men hittar ingen att dra dit med så struntar nog i det ;) tror att jag tar bussen in till stan istället :) ikväll runt 5 kommer kanske Felicia hit för vi ska plantera mer av danslägret. Mera vet jag inte om denna dag :)
 
btw så känns det jätte bra att detta är den sista söndagen med ångest om att det är skola dagen efter. Så skönt att det snart är sommarlov! Kommer bli en sjukt bra sommar. 
Lite saker jag ska göra i sommar: Jag ska på danslägret nästa söndag, jag ska jobba på kneippbyn, kanske åka till Stockholm med Fanny, softa och kanske åka med Elin till fårösund/ljugarn om hon ännu vill att jag följer med dit ;)
nu vet ni iallafall lite som händer i på sommarlovet :)
 
Ge gärna mer tips om systemkamrorna jag väljer mellan, eller på andra bra 
 
 
 

Godnatt :*


Kvällen

 
Hej. Mamma gjorde pizzabullar med salami, ost och bacon till mat förut. Aja det var gott iallafall.
Efter maten kom min bror Jonathan's Gudmor Ulrika, hon och mamma fikade lite och jag såg tv och målade tå naglarna i något ljusrosa nagelack;).
Jag kollade också på systemkameror för jag vill gärna ha en. Funderar på nikon d3100 eller nikon d3200. Den sista är bättre (Vet inte hur mycket skillnaden blir) men också 1000 kronor dyrare så vet inte riktig vilken jag vill ha. Ska kolla på egiganten på tisdag mer men om någon har åsikter om vilken jag ska köpa så säg gärna till om de :)
 
Nu har Ulrika åkt hem och jag har lagt mig i sängen och ska nog se en film på mobilen :)
 
Innan maten så skrev jag ner allt jag ska packa till danslägret. 
Tänkte att jag ska skriva ett inlägg om vad danslägret är och så för er som inte vet det. 
Skriver kanske sen puss :*
 
 

Solar

Har målat lite saker till vårt tema till danslägret ( vill inte avslöja temat) och det gick väl bra. Nu sitter jag på uteplatsen i solen och hoppas på bli lite brun och äter mammas cheescake som fanns kvar sen igår.


Guds gåva

Tipsar verkligen den här.
godaste bubbel vattnet jag druckit någonsin!
 

.

 

Dagens planer

Hej, vaknade precis av något gammalt alarm som gick igång >:(  
 
Idag ska jag nog fixa lite till danslägret tror jag, se så allt passar till skolavslutningen och kanske åker till stan vi får se.
 
Till danslägret behöver jag fixa grejer till temat som vi ska ha på vårt rum. Jag ska nog måla lite till det och kanske åka till min mormor och hämta lite saker.
 
Till skolavslutningen behöver jag kolla min klänning för min pappa ska sy till den lite för u-ringningen är så stor ;)
 
Aja, nu ska jag ner och äta frukost.
Hejdå.:*
 
 
 

Kvällen

Oj, glömde skriva innan jag gick hemifrån. Men aja, jag och Fanny åkte till puma (Ungdomsgård) och var där hela kvällen. Vi hade tänkt att gå till stan och träffa några men så blev det inte :(
På puma gjorde inte vi så värst mycket, vi var med lite folk där ist, och så var det sista gången dom hade öppet på den här terminen så det var diplom utdelning till alla som typ jobbat där eller var speciella för dom men jag fick inget så det var tråkigt :/
Nu är jag iallafall hemma och sitter i köket och äter yoghurt;) ska snart ta av sminket och gå och lägga mig i sängen hade jag tänkte.
Skriver i morgon, godnatt


Student

Hej! kom precis hem från stan. Jag köpte inget men vi kollade på studenterna hela tiden istället. Det är ju kul att se på alla vagnar och sånt :)
såg massa snygga killar så funderar att dra till stan ikväll också ;) 
Just nu så sitter jag ute i solen och firar min pappi som fyller år, vi äter cheescake och kakor ;) 

Hola senjoritas

Hej hej. Vi hade ju rebusjakt i skolan och cyklade runt i hela Visby, Det var sjukt jobbigt så jag, Johan och Jonathan drog förbi Maxi och köpte goodis. Vi blev klara ganska snabbt så vi fick sluta tidigt, men nu ska iallafall jag och Fanny cykla in till stan och shoppa lite tror jag. Har fått pengar av pappa till shorts så det blir väl ett par kanske.

 


Frukost

Nu har jag ätit frukost och allt är klart typ, märkte att jag inte hade behövt gått upp riktigt så tidigt för jag börjar inte för ens om en timme. Menmen, får väl hitta på något roligt så länge.
Jag tog jeans ändå men jag tar med mig shortsen så får jag se ;)

Ni får en liten bild på köpet :)

Godmorgon

 
 
hej, jag vaknade precis och ska gå upp  fixa i årdning mig nu. känns skit bra att inte behöva gå upp kl 5 för att hinnas med bussen. Kommer inte ha internet idag så skriver kanske när jag kommer hem eller något. Hejdåå

Sova

Hej vi har käkat lite b&j och jag har precis borstat tänderna och allt sånt där. Nu ligger jag i sängen och planerar klädseln till i morgon, funderar på shorts men tvekar pga mina bleka ben..
Aja får se hur det blir. Uppdaterar nog när jag vaknar eller till frukosten.
Godnatt

Följ mig

Twitter: Hjalmarssonn Instagram: emmahjalmarssonn Vine: Emma hjalmarsson Kanske inte uppdaterar något idag för fammo har inte apparna på iPaden och jag kan ej internetkoden men får se. Blir lite korta inlägg nu.

Hej allihop

Tja, nu sitter jag hemma i soffan vid fammo och spelar på hennes iPad. Vi åt lax t kvällsmat för er som vill veta det.

dagen

Fanny sov här så vi ha varit idag. Vi har typ inte gjort något, bara ätit massa.
I morgon i skolan ska vi ha cyklar med oss och hela skolan har typ någon tävling då man ska cykla runt och göra uppdrag tror jag, så jag tänkte sova vid min fammo för hon bor typ 2 meter från skolan så då kan jag gå upp as sent och slipper cykla så långt. soft.
Skriver kanske mer sen får se.

Presentation

Hej, Jag heter Emma och jag bor på Gotland. Jag ska snart sluta sjuan. På fritiden så sjunger och dansar jag väldigt mycket, är med kompisar och sånt. Jag kommer blogga om mitt liv och vi får väl se hur mycket jag kommer blogga eftersom jag typ aldrig bloggat förut men de blir nog en del.
Ni kommer få vaeta mer efterhand för kommer typ inte på något nu.
oseriös bild.